Remotly stawia na pierwszym miejscu bezpieczeństwo przesyłanych danych i prywatność użytkowników. Kilka mechanizmów chroni Twój komputer przed nieautoryzowanym dostępem.
Logowanie
Logowanie do hosta Remotly na Twoim komputerze jest możliwe wyłącznie za pomocą nazwy użytkownika i hasła konta Remotly — zobacz Konto i plany.
Autoryzacja urządzeń
Każde urządzenie łączące się z Twoim komputerem po raz pierwszy musi zostać autoryzowane na samym komputerze. Nieautoryzowane próby połączenia są odrzucane.

Ważne: zachowaj nazwę użytkownika i hasło Remotly dla siebie i nigdy nikomu ich nie udostępniaj.
Usuwanie autoryzowanych urządzeń
W zakładce Ustawienia → Bezpieczeństwo zobaczysz listę urządzeń, które autoryzowałeś w przeszłości. Możesz usunąć dowolne urządzenie w każdej chwili; przy kolejnym połączeniu będzie musiało zostać autoryzowane ponownie.
